Nejnovější recenze ze sekce Loutky
Skvělá hračka pro děti i dospělé, moc si s tím vyhrajeme
Dobře propracované a usměvavé
Všetky maňušky, ktoré mi boli doručené sú super, naozajstná kvalita, teším sa na dramatizáciu rozprávok a na improvizáciu rôznych situácii. Pomôžu aj pri motivácii detí k jednotlivým činnostiam. Sú veľmi nápomocné pri mojej práci v škole.
Všetky maňušky, ktoré mi boli doručené sú super, teším sa na dramatizáciu rozprávok a na improvizáciu rôznych situácii. Pomôžu aj pri motivácii detí k jednotlivým činnostiam. Sú veľmi nápomocné pri mojej práci v škole.
vnučka chtěla princeznu
Je pěkný, veselý a barevný
Vodník, který si raději místo sbírání hrníčků s dušičkami otevře školu plavání, protože na topení dětí vypadá moc dobromyslně.
Roztomilá princezna s modrýma očima jako studánky, zlatými vlásky, tvářičkami jako jablíčka a s milým úsměvem. A že jí ta zlatá korunka a růžové šatičky ale sluší!
Veselý dráček, co nevyvolává moc hrůzu, ale dobrou náladu.
Kvalitní výrobek, příjemný na dotyk, v pohodě přežije praní v pračce, dcera si ho rychle zamilovala, doporučuji ke koupi :)
vše ok
osobně bych preferovala vývrt na zasazení tyčky na širší straně spodního dílu, lépe by figurka stála
doplněk k loutkovému divadlu
doplněk k loutkovéhu divadlu
pěkně udělaná loutka spokojenost. loutky od fy Mašek jsou vždy hezky udělané.
- oblíbená u dětí
kvalitní papírové loutky, pěkné barevné provedení, jednoduchá manipulace
jednoduchá manipulace
kvalitní papírové loutky, pěkné barevné provedení, jednoduchá manipulace
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »